2012ico_48JSTyöAika

Työvuorosuunnittelua ja työaikakirjanpitoa seurakunnan tarpeeseen

Työvuorosuunnittelu, työaikakirjanpito ja työaikakorvausten laskenta on kokonaisuus, joka vie aikaa ja voimavaroja varsinaisesta työstä. Tietomäärä työehtosopimuksen erilaisista pykälistä on suuri, joka tarvitaan asioiden sopimuksen mukaiseen hoitoon. JSTyöAika tuo merkittävän avun yksinkertaisesta tuntilaskennasta aina KirVesTessin yksityiskohtien huomioon ottamiseen.

Ohjelman ominaisuuksiin ja käyttöön voi tutustua demovideoiden avulla. Ensimmäisessä osassa näytetään ohjelman perustietoihin liittyviä asioita. Seuraavassa on suunnittelun ja toteuman syöttö. Viimeisessä osiossa on erilaiset tulosteet esitelty.

Perustana kaikelle laskennalle on se, että ohjelma sisältää kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaiset tiedot. (luettelo KirVesTes pykälistä) Tämä koskee niin jaksojen tuntimääriä, työaikakorvausten perusteita ja suuruutta sekä vuosilomalaskentaa. Ohjelman käyttäjän ei tarvitse muistella, alkaako iltakorvaus klo 18.00 vai 19.00 tai kuinka menetetty viikkolepo lasketaan. Nämä kaikki ohjelma laskee ja näyttää niin näytöllä kuin tulosteissakin.

Copyright © 2019 JS-Ohjelmointi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.